Előfizetői tartalom

CIG Pannónia: a focit gólra játsszák

Szépen "lebirtokolják" a fiúk az ellenfelet, és szemet gyönyörködtető támadásokat vezetnek középen, a széleken azonban még gyengék, és néhány erősítés is ráfér a csapatra, hogy előnyét gólra váltsa. Addig a tabella élmezőnye csak egy szép ígéret, de korántsem megvalósíthatatlan, hosszú távon pedig akár a közönség is vastapssal fogadja majd az eredményeket. Egyelőre azonban csak kis számban váltanak jegyet a mérkőzésre.

Bár minden (pláne labdarúgásból vett) hasonlat sántít, a CIG Pannónia második negyedéves teljesítménye valami hasonló élményt nyújthat a befektetők számára: - 899 millió forintos IFRS szerinti második negyedéves veszteség, ezzel hasonló mértékben tovább apadó, de stabil szintű saját tőke - Szezonalitás miatt gyenge negyedév: IFRS szerint 4,454, magyar számviteli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés