Előfizetői tartalom

Mi a baj a biztosításokkal?

Palkó István
Hosszú ideje vívja türelmes harcát a hazai biztosítási szektor anomáliái ellen Banyár József, a PSZÁF elnöki főtanácsadója, vegyes sikerrel. Javaslatainak aktuális állásáról, a közvetítői jutalékok sorsáról, az életbiztosítások költségeiről és adózásáról, valamint a biztosítók szabályozási felkészüléséről is beszélgettünk vele. A biztosítók és a közvetítők szabályozási kérdései kiemelt témáját képezik a Portfolio.hu nagy hagyományokkal rendelkező Biztosítási Konferencia 2012. c. eseményének. Jelentkezzen Ön is március 29-ei rendezvényünkre!

Portfolio.hu: Csapjunk a közepébe! Miért baj az, ha a biztosítók, és nem közvetlenül az ügyfelek fizetik a biztosítási közvetítőket? Banyár József: Bár ma már létezik olyan szabályozási megoldás (Hollandiában, Angliában és az USA-ban), miszerint minden független közvetítőt az ügyfélnek kell fizetnie, én magam egy ennél jóval kevésbé radikális megoldást támogatok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái