Előfizetői tartalom

Mi a baj a biztosításokkal?

Hosszú ideje vívja türelmes harcát a hazai biztosítási szektor anomáliái ellen Banyár József, a PSZÁF elnöki főtanácsadója, vegyes sikerrel. Javaslatainak aktuális állásáról, a közvetítői jutalékok sorsáról, az életbiztosítások költségeiről és adózásáról, valamint a biztosítók szabályozási felkészüléséről is beszélgettünk vele. A biztosítók és a közvetítők szabályozási kérdései kiemelt témáját képezik a Portfolio.hu nagy hagyományokkal rendelkező Biztosítási Konferencia 2012. c. eseményének. Jelentkezzen Ön is március 29-ei rendezvényünkre!

Portfolio.hu: Csapjunk a közepébe! Miért baj az, ha a biztosítók, és nem közvetlenül az ügyfelek fizetik a biztosítási közvetítőket? Banyár József: Bár ma már létezik olyan szabályozási megoldás (Hollandiában, Angliában és az USA-ban), miszerint minden független közvetítőt az ügyfélnek kell fizetnie, én magam egy ennél jóval kevésbé radikális megoldást támogatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés