Előfizetői tartalom

"Mi történt, válság van?" - Interjú a CIG Pannónia vezérével

Palkó István
Több mint négymilliárd forintos veszteséget könyvelt el a CIG Pannónia 2011-ben, részvényárfolyama pedig alig több mint fele a 2010. novemberi normál kibocsátási árnak. Gaál Csabával, az életbiztosító vezérigazgatójával egyebek mellett arról beszélgettünk, mi hozza majd meg az eredményességi fordulatot 2014-re a társaságnál, és hogy mi okozta az új értékesítések lassulását. Állítja: nem az üzleti tervektől való esetleges elmaradás miatt döntöttek az egymilliárdos költségcsökkentésről, tőkeemelésre pedig nem lesz szükségük a jelenlegi biztosítási szabályozás mellett.

Gaál Csaba is meghívott panelbeszélgetője a Portfolio.hu március 29-ei Biztosítási Konferencia 2012 c. rendezvényének. Regisztráljon Ön is az eseményre! Portfolio.hu: Ha megismétlik idén tavalyi teljesítményüket, elfogy a biztosító tőkéje. Hogy húzzák ki a következő két évet, hogy 2014-re már összejöjjön az ígért nyereség? Gaál Csaba: A gyorsjelentésünkből...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái