FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Idő kell, míg kiheverik a biztosítók a végtörlesztést (Interjú)

Soha többé nem köthetnek olyan olcsón kockázati biztosítást a nők, mint idén december 21-ig, a járadékbiztosítások terén viszont a férfiak előtt áll soha vissza nem térő alkalom - hívja fel a figyelmet a Portfolio.hu-nak adott interjújában Kuruc Péter. A K&H Biztosító élet- és bankbiztosítási üzletág-vezetője a végtörlesztés után álló életbiztosítási piac jövőjével kapcsolatban azt mondta: nem érdemes rózsaszín felhőket festeni, és az egészségbiztosítások jövőjével kapcsolatban is inkább a visszafogottság az indokolt. E szerénység ellenére a K&H Biztosító 2011-ben a legnagyobb növekedést produkálta a teljes életbiztosítási piacon.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu csütörtökön megrendezésre kerülő Biztosítási Konferencia 2012 című rendezvényén. Regisztráljon Ön is az eseményre! Portfolio.hu: 2,7%-kal csökkent tavaly a magyar biztosítási piac díjbevétele, ebből az életbiztosítások 0,6%-os visszaesést mutattak. Hogy értékeli ennek fényében a piac elmúlt egy évét? Kuruc Péter:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés