Előfizetői tartalom

Szavazott a szakma: kezünkben a biztosítók üveggömbje

Leginkább a kormányzati szabályozástól tart, a kgfb-piacon pedig további díjcsökkenésre számít és liberalizációt vár a hazai biztosítási szakma. Bár több biztosító is az egészségbiztosításokba veti bizodalmát, e piac a következő három évben várhatóan nem nő hatalmasra. Az életbiztosítási közvetítők jutalékának teljes terítésével a többség egyetért, az ügyfél általi díjazás bevezetésével kapcsolatban azonban már megosztottabb a szakma. E témák mellett sok más érdekes kérdésről is véleményt nyilvánítottak a résztvevők a Portfolio.hu múlt csütörtöki Biztosítási Konferenciájának szavazásán, melynek eredményeit az alábbiakban ismertetjük.

A 2011-es szavazás eredményei itt olvashatók. Kétségek és remények a biztosítási piacon. Március 29-én soha nem látott érdeklődés mellett, közel 260 fő részvételével, ötödik alkalommal került megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciája a Hilton Hotel Budapest szállodában. A rendezvény hallgatóságának az előadások és panelbeszélgetések során alkalmuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés