Előfizetői tartalom

Itt az újabb áresés - Melyik biztosító lett az autósok kedvence?

További 10-15%-kal estek a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjak a legutóbbi, 2012 végi kampány során. Egy átlagos autós így 11 ezer forintért kötötte meg új biztosítását a Portfolio.hu által megkérdezett alkuszok körében. A kampányt a K&H, a Genertel és a Wáberer Hungária nyerte meg az ő adataik alapján. A kgfb-piac új szabályozása azonban tovább csökkentette a kampány jelentőségét.

Miután meglévő szerződésüket felmondták, december végéig új biztosításukat is megkötötték azok az autósok, akiknek az évforduló egyúttal szerződésük fordulónapját is jelenti (arányuk az autósok körében közel kétharmad). Legalábbis elméletben: a gyakorlatban csak minden nyolcadik kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződést kötöttek át az ügyfelek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés