Előfizetői tartalom

Biztosítások a postán - Megismétlődik a tavalyi siker?

Dinamikus bevételnövekedést mutató biztosító vezetőjeként került nemrég a többségében piaci visszaeséssel küzdő biztosítók szövetségének (MABISZ) élére Pandurics Anett. A Posta Biztosító elnök-vezérigazgatója szerint a biztosítók jelentős mértékben hozzá tudnának járulni az államadósság hosszú távú és stabil finanszírozásához, ehhez azonban szükség volna a hosszú távú megtakarítási formák állami versenysemlegessé tételére. A Portfolio.hu-nak adott interjújában többek között a postai értékesítés sikerének titkáról és a biztosítási adó hatásairól is beszélt Pandurics Anett.

Mit akar a MABISZ új elnöke?. P.: A közelmúltban megválasztották a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) új elnökének. Mi a legfontosabb célja ebben az új pozícióban? Pandurics Anett: A MABISZ heterogén tagságának az érdekeit kompromisszumkészen és a korábbiaknál érzékenyebben szeretném képviselni. Ilyenkor mindig felmerül, miként lehet egy ilyen színes szervezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés