Előfizetői tartalom

Valami egészen új kezdődik (Interjú Kósa Erikával)

Reform előtt áll az értékesítési szakma, ebben mi úttörő szerepet vállalunk - mondja Kósa Erika, a nemrég elindult Consequit Zrt. alapítója, elnöke. A Portfolio.hu-nak adott interjújában elárulja, miben bíznak a viharvert életbiztosítási piacon, piramist építenek-e ők is, és mit szólnak az arany árfolyamának hirtelen eséséhez. Kósa Erika szerint most is vannak "zseniális paradigmaváltó" gondolatok az életbiztosítási piacon, de tény: a középosztály mintha eltűnt volna.

A cikkünkben szereplő ábrák a magyar biztosítási szektor egészére vonatkoznak. P.: A leggazdagabb magyar nőként tartják számon, aki vagyona nagy részét az életbiztosítási értékesítésben szerezte. Mit gondol, hasonló esélyekkel indulna, ha a kilencvenes évek vége helyett a mostani piaci körülmények között kezdené karrierjét? Kósa Erika: Ha nem látnék esélyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés