Előfizetői tartalom

Együttműködés nélkül ne várjunk gazdasági csodát

Portfolio
Az innováció kulcsszó a mai világban, a Portfolio.hu-HVCA mai konferenciájának első szekciójában elhangzottak alapján azt mondhatjuk, hogy a legfontosabb a fenntartható gazdasági növekedés érdekében az együttműködés, a holland innovációs ökoszisztéma is ezért működik olyan jól. A technológiai iparágban komoly potenciál van, a nyitóelőadásban egy magyar vonatkozású cég történetét ismerhette meg a közönség, az EPAM a régiós tudásbázisra alapozva 2012 eleje óta az amerikai tőzsdén is forog. Azonban vannak az innovációnak más területei is, ahol sikereket lehet elérni, több olyan magyar startup cég is van, amely újszerű formatervezési ötlettel keltette fel a befektetők érdeklődését, ilyen a Laokoon és a CocoDice.

Magyar kötődésű startup eljutott az amerikai tőzsdéig A konferencia nyitóelőadásában egy olyan cég sikertörténetéről volt szó, amely startup cégként kezdtek a pályafutását, viszont a régiós tudásbázisra építve egészen a NYSE-ig vitte, és ma már az EPAM az amerikai tőzsdén forog. A cég banki és pénzügyi szolgáltatások üzletágának nemzetközi vezetője, Fejes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés