Előfizetői tartalom

Váratlan kijelentést tett Varga - Mi lesz ebből?

Hirtelen gondolta meg magát a kormány a Dunaferr visszavásárlásának ügyében. Döntését valószínűleg az vezérelte, hogy nem szeretné, hogy 1500 ember veszítse el a munkáját Dunaújvárosban és környékén. Ez ugyanis új munkahelyek hiányában az egész térséget kilátástalan helyzet felé sodorná. Ha az orosz tulajdonost meg is győzi ajánlatával, nehezebb dolga lesz megbirkózni a szenvedő acéliparral.

Váratlanul gyorsan értékelte át a helyzetet a kormány a dunaújvárosi vasmű kapcsán. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfő délelőtt a cég vezetésével tartott egyeztetést követően még úgy fogalmazott, hogy nem merült fel a társaság visszaállamosítása, este az MTV híradójának nyilatkozva pedig már vételi ajánlat megtételéről beszélt. Úgy tűnik, a kihelyezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés