Előfizetői tartalom

Drámák és reménycsillagok a magyar lízingpiacon

Máig nem állt talpra a válság kezdetén nagy drámákat átélt magyar lízingpiac. Többek között az elmúlt évek fejleményeiről, a Növekedési Hitelprogramnak a lízingcégekre gyakorolt negatív hatásáról és a legnagyobbak között felszínen maradt Budapest Lízingről beszélgettünk a cég vezetőjével, Toldi Balázzsal. Kiderült: sok más finanszírozóhoz hasonlóan náluk is az agrárszektor most a legnagyobb reménycsillag.

P.: Nagy átalakuláson ment át az elmúlt években a hazai lízingpiac. A finanszírozási volumen a válság előtti szint töredékére esett, a lízingcégek komoly veszteségeket szenvedtek el. Hol tartunk most? Toldi Balázs: Továbbra is a vegyes képet mutató makrogazdasági folyamatok határozzák meg a piac helyzetét. A beruházások az első félévben is csökkentek annak ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés