Előfizetői tartalom

Jönnek az uniós milliárdok - Mutatjuk, hol kéne változtatni

A 2014-2020-as uniós források tervezése során jó lehetőség kínálkozik arra, hogy a következő hét évben végre megfelelően kezelhessünk egy régóta félreértett területet és szakmát, a projektmenedzsmentet. Az alábbiakban bemutatom, hogy több sebből is vérzik jelenleg ez a terület, és egyúttal több pilléres megoldási javaslatot vázolok fel.

Az uniós csatlakozással összefüggésben indult fejlesztési programok nagy erényei közé tartozik, hogy egyáltalán felhívták a figyelmet a projektmenedzsment fontosságára, amelyhez forrásokat is biztosítottak. Különösen hasznos ez, ha tudjuk, hogy a magyar intézmények és KKV-k jelentős részénél a projektmenedzsment korábban ismeretlen fogalom volt. A közvetlen anyagi támogatáson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés