Előfizetői tartalom

Idén elmaradt, de jövőre jöhet az áttörés a biztosítási piacon

MTI
A jövő év érdemi fordulópontot jelenthet a biztosítási piac fejlődésében Molnos Dániel, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára szerint. Az MTI-nek adott interjúban a főtitkár ezt azzal támasztotta alá, hogy szoros összefüggés figyelhető meg a bruttó hazai termék (GDP) növekedése és a biztosítási szektor díjbevételének alakulása között.

Az idei évről még nem állnak rendelkezésre adatok, de az első kilenc havi statisztikák alapján az látszik, hogy 2013-ban még nem következett be valódi áttörés a piacon. Az életbiztosítások területén ugyan nominálisan némi növekedés mutatkozott, ám ez egyértelműen az egyszeri díjas termékeknek volt köszönhető. A rendszeres díjas életbiztosítások volumene továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés