Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül a Raiffeisen - Mi lesz a bankkal?

Felpörgette az eseményeket az osztrák Raiffeisennél az új vezérigazgató júniusi érkezése. Határozottabb irányt adott a bank stratégiájának: nagyszabású költségcsökkentést indítottak el, fókuszáltabb lett az egyes piacok kezelése és megerősítik a bank tőkehelyzetét is. Hogy maradnak végül Magyarországon, arra nem vehetünk mérget, a bank áramvonalasítását azonban az árfolyam további emelkedésével díjazhatja a piac. Mi vár a Raiffeisenre és részvényeseire?

Egy érdekes vezetőváltás Látszólag három szingapúri ingatlan gyanús körülmények között történt megvásárlásába bukott bele júniusban Herbert Stepic, a Raiffeisen Bank International (RBI) vezérigazgatója, aki 2001 óta töltötte be tisztségét. A bennfentesek azonban tudhatták, hogy önkéntesnek tűnő lemondása mögött a bank stratégiájával kapcsolatos nézeteltérések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés