Előfizetői tartalom

A nyugdíjbiztosítások hozzák el a Kánaánt?

Jobb-e egy nyugdíjbiztosítás, mint a többi nyugdíjcélú megtakarítás? Elégedett lehet-e a magyar életbiztosítási piac az elmúlt egy év teljesítményével? Miért lódultak meg Magyarországon a bankbiztosítók? Minderről a Portfolio.hu-nak adott interjújában Kuruc Péter, a K&H Biztosító élet- és bankbiztosítási üzletágvezetője beszél. A szakember csütörtöki biztosítási konferenciánkon panelbeszélgetőként vesz részt, regisztráljon Ön is!

Portfolio.hu: Bankbiztosítóként erős a K&H az egyszeri díjas életbiztosításokban. Épp ezeknek a termékeknek köszönhetően tavaly 8,5%-kal emelkedett a teljes életbiztosítási piac díjbevétele. Elégedett lehet a piac? Kuruc Péter: Ha az életbiztosításokat a megtakarítási piac részeként definiáljuk, akkor érdemes a díjbevételek helyett inkább a kezelt vagyon, az életbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés