Előfizetői tartalom

Sorra gyúlnak a reménycsillagok - Egy szavazás eredményei

Remény, optimizmus, magabiztosság - szemmel láthatóan több adatott idén ezekből biztosítási konferenciánk résztvevőinek, mint az előző években. Bátortalanul még, de kezdenek már sarjadni a növekedés csírái a hazai biztosítási piacon. A Portfolio.hu csütörtökön megrendezett konferenciáján a szakma színe-javát képviselő közönség gépi szavazással nyilvánított véleményt a piac jelenéről és jövőjéről - az alábbiakban ennek rendkívül érdekes eredményeiből szemezgetünk.

Összesen mintegy 250 fő vett részt éves biztosítási konferenciánkon, amelyet az InterContinental Budapestben rendezett meg idén a Portfolio.hu. Az esemény egyes előadásairól és panelbeszélgetéseiről alábbi cikkeinkben a helyszínről tudósítottunk.Tudósításunk a Biztosítás 2014 konferenciáról 2014.03.27 09:38 Magyar biztosítók: "végre optimisták lehetünk" 2014.03.27...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés