Előfizetői tartalom

Versenyfutás a bankokkal: kamatmentes hitelek Magyarországon

Hitelt nem csak banktól lehet felvenni - a hazai cégek nagy része ezzel tökéletesen tisztában van. A Magyar Credit Management Szövetség elnöke a Portfolio.hu-nak adott interjújában röviden bemutatja, hogy fest ma a vállalatok egymás számára nyújtott hiteleinek piaca. Szentirmay Péter úgy látja, a közelmúltban nem igazán csökkent a körbetartozások problémája, a most lendületet kapó faktoring viszont kiváló eszköz a likviditás javítására.

Szentirmay Péter panelbeszélgetőként vesz részt a Portfolio.hu május 20-ai konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: A hitelek egy részét nem banktól, hanem egy másik vállalattól veszik fel a cégek az egész világon, így Magyarországon is. Mekkora e finanszírozási forma szerepe hazánkban? Szentirmay Péter: A vállalatok egymásnak zömmel rövid lejáratú hitelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés