Előfizetői tartalom

Mi legyen a devizahitelesekkel? - A válasz megérkezett!

Két-három hazai nagybank tulajdonosa is elhagyja Magyarországot a következő öt évben - vélte a Portfolio.hu keddi hitelezési konferenciáján a közönség kétharmada. Az MNB bankszektorról alkotott jövőképével mindössze 37% szimpatizál, a növekedési hitelprogram mindkét szakaszát pedig 27% ítéli sikeresnek. A közönségszavazás során az is kiderült (lásd cikkünk második oldalát), mit gondol a szakma az őszre ígért devizahiteles csomagról.

Mi lesz a bankszektorral és a lakossági hitelezéssel?. Május 20-án, kedden tartotta nagy hagyományokkal rendelkező Hitelezés 2014 konferenciáját a Portfolio.hu a budavári Hiltonban. A konferencián elhangzott előadások és panelbeszélgetések közül többről is tudósítottunk alábbi cikkeinkben.Tudósításunk a konferenciáról 2014.05.20 09:32 Támadják a bankszektort, óriási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés