Előfizetői tartalom

Berobban-e Matolcsy ingyenhitele?

Év végéig 300-400 milliárd forint kihelyezése várható Magyarországon a jegybank növekedési hitelprogramja keretében, amiből a CIB Bank részesedése nagyjából 8,5 százalék lehet - mondja Szabados Richárd, a CIB Bank KKV és Lízing üzletágak vezetője, aki a várakozásoknál alacsonyabb kereslet ellenére nem csalódott a programban. Megindultak a beruházások, és nagy átrendeződés ment végbe a vállalati hitelezésben, de robbanást nem vár a szakember.

Portfolio.hu: Október 1-jétől május 12-éig 139 milliárd forint kelt el a növekedési hitelprogram első szakaszában, szemben a tavaly négy hónap alatt kihelyezett 701 milliárd forinttal. Egyértelmű kudarc és csalódás ez a szakasz? Szabados Richárd: Semmiképpen sem kudarc, és nem is csalódás, de a várakozásokhoz képest valóban alacsonyabb a kereslet. A lassabb kihelyezésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés