Előfizetői tartalom

Mit akar megvenni az OTP Romániában?

Portfolio
Bankot venne Romániában az OTP, tudta meg egy román lap. Az állítólagos kiszemelt nem túl nagy pénzintézet, de felvásárlása arra pont jó lenne, hogy az OTP menedzsmentje igazolja, elkötelezett a felvásárlások mellett, a bankcsoport pedig olyan országban tudná erősíteni pozícióját, ahol ugyan már jelen van, részesedése azonban kicsi.

Mit kell tudni az állítólagos kiszemeltről? A román Banca Millennium a Millennium bcp Group része, a bankcsoport több országban (Portugália, Lengyelország, Románia, Svájc, Mozambik, Angola, Franciaország és Luxemburg) is jelen van. A bankcsoport 2013-as beszámolója alapján tavaly év végén a Banca Millennium 65 bankfiókon keresztül 562 alkalmazottal szolgálta ki közel 60 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés