Előfizetői tartalom

Erre képes a nyugdíj! - 10 meghökkentő ábra a biztosításainkról

A tavaly bevezetett adókedvezménynek köszönhetően a nyugdíj lett 2014 varázsszava a biztosítási piacon, és annak ígérkezik idén is. A biztosítási szektor díjbevétele tavaly a legfrissebb adatok szerint 4,2%-kal nőtt, és ez a növekedés szinte általános volt a különböző szegmensekben. Megtört a jég több területen is, 2008 óta először emelkedett például a kötelező biztosítási piac díjbevétele. A legnagyobb biztosító továbbra is az Allianz, a piaci koncentráció azonban csökken, a legnagyobb növekedést pedig a Posta Biztosító és a Signal produkálta tavaly. 10 érdekes ábrán mutatjuk a részleteket.

Erről fog szólni a Portfolio közelgő Biztosítási Konferenciája. Regisztráljon most! Biztosítás 2015 INFÓJELENTKEZÉS Így teljesítettek az egyes biztosítások. Közzétette a héten a biztosítási szektor éves díjbevétel-statisztikáit a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). Örvendetes...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái