Előfizetői tartalom

Újabb piacra érkezett meg a fordulat - Az EU adja a legtöbb munkát

A biztosítók mellett a biztosításközvetítők, köztük az alkuszcégek is megszenvedték a válság eseményeit, a piacon maradók azonban megerősödve jutottak túl az elmúlt néhány év nehézségein. A biztosítási piac pozitív fordulatát lassan az alkuszok is megérzik, így optimista a jövőt illetően Papp Lajos, akit ismét megválasztottak a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) elnökének. Interjú.

Biztosítás 2015 Papp Lajos is ott lesz közelgő Biztosítási Konferenciánkon, regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Portfolio: Két évre ismét megválasztották önt a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének elnökévé. Mit tart legfontosabb feladatának? Papp Lajos: Olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés