Előfizetői tartalom

Kevesebb offshore vagyont hoztak haza a gazdagok

Portfolio
A NAV legfrissebb adatai alapján 2015 első negyedévében öt pénzintézetnél összesen 98 darab új Stabilitási Megtakarítási Számlát (SMSZ) nyitottak, amelyekre 7,16 milliárd forintnyi vagyon helyeztek el a számlatulajdonosok. Az új adatok elmaradnak a 2014 negyedik negyedévében tapasztalt értékektől: akkor 166 új számlát nyitottak és összesen közel 8,5 milliárd forintot helyeztek el az ügyfelek.

A NAV 2015 első negyedévére vonatkozó adatai alapján az év első három hónapjában 98 új számlát nyitottak, az ezeken elhelyezett vagyon összértéke pedig 7,16 milliárd forintot tett ki. Ezzel az egy számlán lévő átlagvagyon a korábbi negyedéves 51,2 millió forintról 73 millióra nőtt. A növekedés főként abból adódik, hogy 2014 negyedik negyedévében a beérkező vagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés