Előfizetői tartalom

Hangosan ketyeg a nyugdíjbomba - Új világ jön októbertől

Fontos időpont közeleg a magánnyugdíjpénztárak számára, a kérdés pedig továbbra is nyitott: sikerül teljesíteniük a törvényi előírásban szereplő 70%-os tagdíjfizetői arányt vagy a végelszámolás sorsára jutnak? A Portfolio-nak küldött adatok szerint egyelőre mindegyik pénztár fellélegezhet, de aggodalomra adhat okot, hogy egyre nő az állami nyugdíjrendszert választó tagok száma, miközben a járadékszolgáltatás körül feltámadó jogszabályi vita miatt sok nyugdíjas korú tag nem jut hozzá a nyugdíjához.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Erről és ehhez hasonló témákról is szó esik majd a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferenciánkon. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Szeptember 30-a után válik el, hogy a magánnyugdíjpénztárak teljesítették-e az első hat hónapra vizsgált 70%-os tagdíjfizetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés