Előfizetői tartalom

Íme a Brokernet utáni korszak sztárjai

Portfolio
A független biztosításközvetítők élmezőnyét a többes ügynökök, a piac első felét pedig a 10 legerősebb cég uralja: 2008 óta ez állandó, viszont a szereplők változtak. A Brokernet a piac majdnem egyharmadát tette ki 2008-ban, szétválása óta azonban kezdik felosztani egymás között a versenytársai a keletkezett hézagot. A vezető szerepet az OVB vette át idén, míg olyan cégek, mint a Hungarikum Alkusz Kft., vagy a GP Consulting, folyamatosan törnek előre és szereznek egyre nagyobb részesedést a piacból.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Az MNB Aranykönyvéből készített statisztikákból kihagytuk a Fundamentát, amely elsősorban nem biztosításközvetítői tevékenységet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés