Előfizetői tartalom

Egy ábra, amely leleplezi, mibe habarodtak bele a magyarok

Portfolio
Miközben egy átlagos betétre kevesebb mint 0,9%-os kamatot fizetnek a bankok, egyre nagyobb teret nyernek a magasabb kockázatért magasabb hozammal kecsegtető befektetési alapok, valamint a jócskán a betétek fölé ígérő állampapírok. A kamatozó kincstárjegyek például fix 2,75%-os kamattal csábítják az embereket. Természetes ezek népszerűsége, de van egy harmadik megtakarítási forma is, amelyre nem lehetünk büszkék.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Többek között erről szól keddi Öngondoskodás konferenciánk. Még nem késő, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Ahogy arról szerdai elemzésünkben írtunk, a befektetési jegyek lakossági állománya nőtt abszolút értékben a legnagyobb, 2335 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés