Előfizetői tartalom

Megőrülnek az emberek a CSOK-ért! Képeken az országos rendezvénysorozat

Portfolio
A családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK) január óta töretlenül népszerű téma. Ezt bizonyítja az országos lakossági CSOK Klub látogatottsága, amelyet a Portfolio az FHB Bankkal, a Takarékokkal, és az Otthontérképpel közösen szervez több vidéki nagyvárosban. A legfontosabb kérdések most, hogy hogyan változtak a 10 + 10 millió feltételei az új CSOK-rendelet megjelenése után, és hol vannak lehetőségek az ingatlanpiacon.

Új szabályok, új kérdésekAz év elejétől jelentős változások léptek életbe a családok otthonteremtési kedvezményénél, azaz a CSOK-nál, amelynek legvonzóbb része a 10 + 10 milliós lehetőség. Azóta a fél országot lázban tartja a téma, február 10-én pedig megjelent az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó, valamint a használt lakás vásárlásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés