Előfizetői tartalom

Csilingel a kassza a magyar bankoknál - Milliárdokat kaszálnak

Az idei harmadik negyedévben zárulhat a Visa Europe eladása, ezzel a több ezer európai bank tulajdonában álló kártyatársaság az amerikai Visáé lesz. 13,25 milliárd eurót készpénzben, 5 milliárd eurót részvényben kaphatnak érte a bankok. A tekintélyes summából a magyar bankszektor számításaink szerint közel 5 milliárd forintot tehet zsebre készpénzben, és ezen felül majdnem 2 milliárd forintnyi Visa Inc. részvényt kaphat.

Hitelezés 2016 A magyar bankszektor krémje vesz részt a Portfolio Hitelezés 2016 konferencián. Már várjuk a regisztrációkat! Információ és jelentkezés Tavaly november elején jelentették be, hogy hosszú tervezgetés és egyezkedés után az amerikai Visa Inc. felvásárolja a Visa Europe-ot. Eredetileg 11,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés