Előfizetői tartalom

Eladó a Budapest Bank, nagyot szakíthat, aki megveszi

A kormánybiztos elképzeléseinek ismertetésével lendületet kap ezen a héten az alig egy éve állami tulajdonban lévő Budapest Bank privatizációja. Mivel a megvásárlásában kiaknázható szinergialehetőséget láthat több hazai piaci szereplő is, nem érdektelen számukra sem Zolnai György elnök-vezérigazgatóval készült alábbi interjúnk. Lakossági ügyfélszám és fiókhálózat alapján a negyedik legnagyobb hazai bankról van ugyanis szó. A bankvezér szerint 2-1 arányú vesztésre állnak a hazai bankok az eredmény javításáért folytatott küzdelemben, és ismét látszódnak egy túlzott hitelezési verseny jelei, a Budapest Bank azonban több szempontból is elüt a mezőnytől.
Zolnai György is részt vesz Budapest Economic Forum című konferenciánk bankvezéri kerekasztal-beszélgetésén. Regisztráljon Ön is! Budapest Economic Forum 2016 INFÓJELENTKEZÉS Jól teljesítő, stabilan nyereséges kereskedelmi bank 100%-ig állami tulajdonban - ebben talán egyedülálló a Budapest...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái