Előfizetői tartalom

Felosztják egymás közt Magyarországot a Brokernet régi konkurensei

A szigorodó felügyeleti szabályok ellenére egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a biztosításközvetítői piacból a kisebb szereplők, és az értékesítőknek fizetett teljes jutalék csökkenése is megállt a biztosítási piac növekedésének köszönhetően. Míg korábban a Brokernet piaci részesedése a 30 százalékot is meghaladta, a cég szétválasztása óta egy másik életbiztosítási közvetítőhálózat vette át az első helyet.

Magyarország legnagyobb biztosítási alkuszai találkoznak a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének jövő heti biztosításszakmai konferenciáján. Az MNB Aranykönyvéből készített statisztikákból kihagytuk a Fundamentát, amely elsősorban nem biztosításközvetítői tevékenységet végez, valamint csak 100 millió forint nettó értékesítési árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés