Előfizetői tartalom

Így fog kinézni egy bank tíz év múlva

Bár a magyar bankok egy sok szempontból védett piacon működnek a fintech cégekkel vívott versenyben, ők sem ússzák meg, hogy magasabb fokozatba kapcsoljanak. Ehhez pedig a front-end oldali fejlesztéseken túl a belső működés digitalizációjára, papírmentesítésre, új típusú, felforgató innovációkra van szükségük. A bankok nem tűnnek el 10 év múlva, de teljesen más üzleti logikára rendezkednek be, új típusú ügyfélversenyre számíthatnak. Ebben segíthet nekik többek között a felhő alapú mesterséges intelligencia, az új típusú fizetési technológiák, elemzési eljárások és a PFM megoldások - véli Strén Gábor, a Microsoft Magyarország pénzügyi szektor ügyféligazgatója.

Portfolio Banking Technology 2016 Strén Gábor kerekasztal-beszélgetőként vesz rész a Portfolio szerdai Banking Technology konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A magyar bankok idén sorra jönnek ki a mobilbanki alkalmazásokkal, netbanki fejlesztésekkel. A frontend oldali fejlesztések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés