Előfizetői tartalom

Az autósok hizlalják ennyire a magyar biztosítókat

A befizetett biztosítási díjak mindössze 14%-a kapcsolódik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításhoz, ehhez képest a biztosítási szektor díjbevétel-növekedésének több mint a felét ez a tevékenység adja most - mutatják a MABISZ adatai. Ez persze nem jelenti azt, hogy az autóbiztosítás igazán jövedelmező ágazattá vált volna a szektor számára. Éppen egy hónap múlva tartandó biztosítási konferenciánkon részletesen szó lesz a biztosítási szektor aktualitásairól, alábbi cikkünkben a piac díjbevétel-helyzetét mutatjuk be röviden.

Biztosítás 2017 Jelentkezzen most Biztosítás 2017 konferenciánkra! Információ és jelentkezés Csak a közelmúltban tette közzé tavalyi első háromnegyedéves statisztikáit a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). A becsődölt Astra adaitól megtisztítva 5,3%-kal nőtt az év első három negyedévében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés