Előfizetői tartalom

Szép csendben kitört egy forradalom a magyar biztosítóknál

A biztosításközvetítői szakma a legnagyobb vesztese, az egészségbiztosítási piac pedig a legnagyobb nyertese lehet a magyar biztosítási szektor következő 5 éves történetének - véli csütörtöki Biztosítás 2017 konferenciánk közönsége. A legnagyobb változásokat azonban a digitalis forradalom hozhatja el a szektor számára, ennek negatív hatásaitól egyelőre nem nagyon tart a szakma. Lássuk hát a közönségszavazás eredményeit!

Közel 250 fő részvételével került megrendezésre a Portfolio történetének 10. biztosítási konferenciája a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben. Bizakodó a szakma: tavaly a díjbevételek 4,4%-kal nőttek, az 50,4 milliárdos profit pedig 2008 óta nem látott, 18,9%-os tőkearányos megtérülést jelent az MNB friss adatai szerint. A rendezvényen elhangzott egyes előadásokról és panelbeszélgetésekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés