Előfizetői tartalom

Bankkártyabomba: berobban Magyarországra a bankok nagy ellensége

Úgy tudjuk, lassan megkezdi Magyarországon is hódítását a Revolut, egy brit fintechcég, melynek prepaid kártyájával gyakorlatilag úgy utazhatjuk be a világot, hogy akár egy fillért sem kell fizetnünk a devizahasználatért. A Revolut mobilappja ráadásul automatikusan is tud utasbiztosítást kötni ránk, ha átlépjük a határt. A cég befektetői viszont elégedetlenek, mondván, túl olcsón nyújt szolgáltatást ügyfeleinek, ezért egyelőre veszteségesen működik.

Biztosítás 2018 A technológiai innováció is forró téma lesz Biztosítás 2018 konferenciánkon, ne maradjon le! Információ és jelentkezés Egy tető alatt sok mindenHamarosan hivatalosan is beléphet Magyarországra a Revolut és ezzel a hazánkba érkező fintech startupok körében előkelő helyet szerezhet magának....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés