Előfizetői tartalom

Lelepleztük a Morgan Stanley titkát: végre elmondták, mit csinálnak Budapesten

Jelentős szerepet játszik Budapest a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójának, a Morgan Stanleynek az életében, hiszen számos kulcsfontosságú technológia és IT-rendszer fejlesztésében és üzemeltetésében vesznek részt a hazai szakemberek. Stephen Mavin, a pénzintézet EMEA-régióért felelős informatikai vezetője elárulta nekünk, hogy Budapestet a kifejezetten erős mérnöki és tudományos fókusz, a magasan képzett munkaerő, valamint a kedvező ingatlanpiaci környezet teszi ideális helyszínné a cég számára. Beszélt olyan technológiák várható hatásairól is, mint a blockchain vagy a mesterséges intelligencia.

Portfolio: A Morgan Stanley egy hatalmas amerikai pénzintézet, mégis egy kis európai országot és annak fővárosát, Budapestet választotta 2006-ban, hogy egy fontos IT-központot hozzon létre. Mivel foglalkozik pontosan ez a központ és miért pont itt épült? Stephen Mavin: A technológiai megoldásaink teljes spektruma megtalálható a budapesti központban. Többek között vállalati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés