Előfizetői tartalom

Pénzügyi zsenik, különleges háttéremberek a magyar cégeknél

Portfolio
A CFO az a pozíció, amelyben rendkívül sokat dolgoznak, a sikereket azonban jellemzően a legfelső vezetők aratják le. A Portfolio novemberi Business and Finance Summit című konferenciáján átadásra kerülő "CFO of the year" díj támogatásával a Commerzbank azt szeretné kifejezni, hogy a "másodvonal" munkáját is nagyra értékeli - mondja alábbi interjúnkban Fülöpné Bogdán Krisztina, a bank vezérigazgató-helyettese, akivel elsősorban a vállalati hitelpiacról és a finanszírozási lehetőségekről beszélgettünk.

Rég látott mértékben, csaknem 10%-kal nőtt tavaly a hazai bankok vállalati hitelállománya. A Commerzbank mennyire vette ki a részét a bővülésből? Bankunk ügyfélkörébe magyar és nemzetközi hátterű közép- és nagyvállalatok tartoznak, ennek megfelelően elsősorban ezen szegmens perspektívájából szeretnék választ adni. A vállalati hitelállomány bővülésére nehéz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés