Előfizetői tartalom

Megélhetési vállalkozók árasztják el Magyarországot, de azért vannak érdekes befektetési sztorik

Árgyelán Ágnes
A tavalyi év után idén is folytatódhat a magyar M&A piacon látott növekedés ügyletszámban és ügyletértékben is, de a piac bezárkózása árnyalja a képet - mondta el a Portfolio-nak adott interjúban Zsembery Levente, a HVCA elnöke és az X-Ventures vezérigazgatója, miután 2017-ben a régióban Magyarországon volt a legmagasabb az úgynevezett hazai tranzakciók aránya. A szakember beszélt arról is, hogy bár az új Jeremie-körrel ismét jelentősebb összeget lehet kihelyezni a magyar innovatív cégeknek, egyre több a megélhetési vállalkozó is, akik bár tudják magukról, hogy nem vállalkozó alkatok, a sok pénz miatt mégis kockáztatnak.

HVCA-Portfolio Investment Conference 2018 A hazai M&A piac aktualitásairól, az új tőkekihelyezési lehetőségekről és trendekről Zsembery Levente bővebben is beszél június 12-én, a HVCA-Portfolio Investment Conference 2018 eseményen. Ne maradj le róla! Információ és jelentkezés Mennyire vagy elégedett...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái