Előfizetői tartalom

Van havi 200 ezres fizetésed? Akkor te is bekerülhetsz a milliomosklubba!

Egyre több magyar milliomost szolgál ki a hazai prémium banki szektor, a Portfolio Prémium Banki Felmérése alapján már közel 230 ezer ügyfélszámlát kezelnek a szolgáltatók. A prémium banki magasabb színvonalú kiszolgálást sok banknál már havi 200-300 ezer forintos havi számlajóváírással is igényelni lehet vagy a másik lábon 2 millió forintos megtakarítás is elég lehet ahhoz, hogy valaki prémium ügyféllé váljon. A felmérésből kiderül az is, hogy az Erste gyűjtötte az első félévben a legtöbb prémium banki ügyfélpénzt, míg a kezelt vagyon és az ügyfélszámla növekedési üteme a piacra tavaly belépő SPB-nél volt a legmagasabb.

Érdekel, hogy látják a magyar prémium- és privátbanki vezetők a megtakarítási és öngondoskodási piacot? Akkor ne hagyd ki a Portfolio október 16-ai Öngondoskodás konferenciáját! Részletek itt: Öngondoskodás 2018 INFÓJELENTKEZÉS A Portfolio prémium banki piacra kiterjedő, féléves...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái