Előfizetői tartalom

Megjött a kormány legszebb ajándéka, a 28+15 millió!

Idén nyártól akár 27,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást és hozzá 15 millió forint kedvezményes kölcsönt is kaphatnak azok, akik három új gyermeket vállalnak és új építésű ingatlanba vagy kistelepülésen lévő használt ingatlanba költöznek - vált világossá az elmúlt két hétben. A két új gyereket vállalóknál 6,6+17 millióról, az egy új gyermeket vállalóknál 0,6+10 millióról beszélhetünk legjobb esetben. Bemutatjuk, hogy jönnek ki ezek az összegek, és mit lehet tudni eddig az új családtámogatásokról.

Hitelezés 2019 Fontos téma lesz ez Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes regisztrálni és eljönni! Információ és jelentkezés Így keverd ki magadnak a legnagyobb összeget!Ismertette a héten Gulyás Gergely miniszter a kormány által már korábban bejelentett falusi CSOK lényegét is, ezzel úgy tűnik, teljessé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés