Előfizetői tartalom

Fordul a CIG Pannónia tankhajója, de merre?

Felismertük, hogy az életbiztosítási piacon organikusan nem tudunk látványosan növekedni, ezért vásároltuk meg az MKB Biztosítókat - mondja a Portfolio-nak adott interjújában a CIG Pannónia vezérigazgatója. Kádár Gabriellát a biztosító tegnap elfogadott tőkeleszállításáról, a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő Konzummal való együttműködés hozadékairól, újabb akvizíciós célpontjaikról és az új állampapírok esetleges üzletromboló hatásáról is kérdeztük.

A díjbevétel 2 százalékkal, az új szerzés 4 százalékkal csökkent tavaly a CIG Pannónia életbiztosítási üzletágában, miközben a GDP és a lakosság pénzügyi megtakarítása is nagy ütemben nő. Mi az oka a biztosító alulteljesítésének? A körülményeket számba véve semmiképp sem beszélnék alulteljesítésről. A magyar piacon volt egy időszak, amikor rendkívül népszerűek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés