Előfizetői tartalom

Új nagybank épül Magyarországon - Merre tovább, Takarékbank?

Október 31-éig megtörténik a fennmaradt 11 takarékszövetkezet és a Takarék Kereskedelmi Bank beolvadása az új Takarékbankba. Addigra az új tulajdonosi struktúra is kialakul - mondta a Portfolio-nak adott interjújában az integráció központi bankja, az MTB Zrt. alelnöke, általános vezérigazgató-helyettese. Egerszegi Ádám a falusi CSOK várható kedvező hatásairól, a részjegyesek lehetőségeiről, az új Takarékbank ezen a héten elinduló internet- és mobilbankjáról, valamint a Takarék Csoport hosszabb távú üzleti terveiről is beszéltünk nekünk.

November végén jelentették be a takarékszövetkezetek és a Takarék Csoport egyes banki tagjainak egyetlen univerzális nagybankan történő egyesítését. Májusban megvolt az első nagy összeolvadás, tartható-e a további menetrend? A hazai bankszektor elmúlt évtizedének legnagyobb átalakítását hajtjuk végre, amelynek során mind szervezetileg, mind üzletileg megújítjuk a takarék...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái