Előfizetői tartalom

A szuperállampapír a gazdagok bankárait is megizzasztja - Itt vannak a friss számok

Újabb mérföldkőhöz ért a hazai privátbanki vagyon: átlépte az 5000 milliárd forintot, mindeközben egyre nő az egy ügyfélszámlára eső vagyon is, utóbbi június végén 117 millió forintot tett ki. Kezelt vagyonban és ügyfélszámlákban is az Equilor ment a legnagyobbat a szolgáltatók között az év első felében, de továbbra is az OTP a legnagyobb privátbanki szolgáltató a piacon. A Portfolio Privátbanki Felméréséből kiderül, hogy a szuperállampapír a gazdagok bankárait is megizzasztja, ugyanis jelentős vagyonelszívó hatását érzik a MÁP+-nak a privátbanki piacon is.

Öngondoskodás 2019 A privátbanki piac átrendeződése is kiemelt téma lesz a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciáján. Jegyek már kaphatók! Információ és jelentkezés 5000 milliárd felett a privátbanki vagyon. A féléves gyakoriságú Portfolio Privátbanki Felmérést 2006 vége óta rendszeresen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés