Előfizetői tartalom

Kemény időszak előtt a pénzügyi vezetők, Magyarországon elképesztően sok a kihívás

Még száguld a hitelezés, de már észlelhetőek a lassulás jelei: ha ez bekövetkezik, az tömeges problémákat okozhat a magyar piacon is. Ugyanakkor a külföldi befektetők növekedési piacként tekintenek továbbra is Magyarországra, és nem fújnak visszavonulót, csupán óvatosabbak. A pénzügyi vezetők különösen nehéz évvel néznek szembe, rengeteg a kihívás, az új finanszírozási lehetőség, melyekkel kapcsolatban mindig naprakésznek kell lenniük - véli Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank Zrt. igazgatóságának tagja, üzleti vezérigazgató-helyettese. Szeptember 12-ei konferenciánkon többek között erről is szó lesz, és az év pénzügyi vezetőjét is megválasztja a szakmai zsűri.

Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year Közeleg a Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year konferenciánk, ahol a szakmai zsűri megválasztja az év CFO-ját! Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Majdnem 15 százalékkal száguld a magyar vállalati hitelezés, ami a hitelállomány éves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés