Előfizetői tartalom

Kemény időszak előtt a pénzügyi vezetők, Magyarországon elképesztően sok a kihívás

Még száguld a hitelezés, de már észlelhetőek a lassulás jelei: ha ez bekövetkezik, az tömeges problémákat okozhat a magyar piacon is. Ugyanakkor a külföldi befektetők növekedési piacként tekintenek továbbra is Magyarországra, és nem fújnak visszavonulót, csupán óvatosabbak. A pénzügyi vezetők különösen nehéz évvel néznek szembe, rengeteg a kihívás, az új finanszírozási lehetőség, melyekkel kapcsolatban mindig naprakésznek kell lenniük - véli Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank Zrt. igazgatóságának tagja, üzleti vezérigazgató-helyettese. Szeptember 12-ei konferenciánkon többek között erről is szó lesz, és az év pénzügyi vezetőjét is megválasztja a szakmai zsűri.
Közeleg a Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year konferenciánk, ahol a szakmai zsűri megválasztja az év CFO-ját! Regisztráció itt! Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year INFÓJELENTKEZÉS Majdnem 15 százalékkal száguld a magyar vállalati hitelezés, ami a hitelállomány...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái