FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Közel 30 milliós bírságot kapott a K&H

Portfolio
Az MNB összességében 29,2 millió forint bírságot szabott ki a K&H bankcsoport három intézményével szemben számos, alapvetően a folyamatok nem megfelelő szabályozottságára visszavezethető, ámde kis súlyú jogsértés miatt. A feltárt hiányosságok nem veszélyeztetik a bankcsoport megbízható működésé – írja az MNB közleményében.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) az elmúlt hónapokban – felügyelési ütemterve részeként, a 2016. július 1-jétől a vizsgálat lezárásig terjedő időszakot áttekintve – csoportszintű átfogó vizsgálatot végzett a K&H bankcsoport négy tagjánál (K&H Bank Zrt., K&H Jelzálogbank Zrt., K&H Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt. és K&H Ingatlanlízing Zrt.). A jegybank eljárása a csoportvezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés