Előfizetői tartalom

Új lehetőségeket nyithat meg Magyarországon a technológiai fejlődés

Egyre fontosabb szerepet játszik majd a Morgan Stanley budapesti központja a pénzintézet globális keringési rendszerében, ahogy az automatizáció erősödik; maga a jelenség pedig új lehetőségeket nyit majd meg az emberek előtt, mivel átképezhetőek lesznek több értéket teremtő feladatokra – mondta el Rob Rooney, a Morgan Stanley globális technológiai vezetője a Portfolio-nak adott interjújában. A szakember elárulta azt is, hogy az adatvédelemben a legnagyobb kihívás jelenleg a következetlen szabályozás, illetve hogy úgy gondolja, a mesterséges intelligencia jelenheti a pénzügyi rendszereket felforgató következő forradalmat, de beszélt a kiberbiztonságról és a fintechekről is.

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 Az automatizáció munkaerőpiacra gyakorolt hatásairól is szó lesz a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Rob Rooney 29 éve dolgozik a Morgan Stanleynél, karrierjének oroszlánrészét különféle piacokhoz kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés