Előfizetői tartalom

Radikális lépésekkel tűnhet el a készpénz Magyarországról

Vállalati és akár lakossági készpénzhasználati limit, a pénztárgépek mellé kötelező elektronikus fizetési megoldás, legalább egy elektronikus fizetési megoldás az e-kereskedőknél – többek között ezeket a lépéseket sürgeti Martinovic Boris, a Mastercard Public Policy igazgatója. A készpénzhasználat visszaszorítása a piac és az állam számára is kiemelt digitalizációs törekvés, ahol a piaci és az állami érdekek is összeérnek. A hazai helyzetről és lehetőségekről kérdeztük a szakembert.

Portfolio Banking Technology 2019 Martinovic Boris is előadónk lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciánkon. Érdemes meghallgatni! Információ és jelentkezés A hazai bankszektor nemrég egy digitalizációs csomagot tett le az asztalra, ennek fontos része a készpénzállomány visszaszorítása....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés