Előfizetői tartalom

Napokon belül létrejön az ország 5. legnagyobb bankja - Íme a részletek

Portfolio
Az ország ötödik legnagyobb bankja jön létre az elkövetkező napokban, az összeolvadás kulcsfeladata az informatikai rendszerek egyesítése. Az ügyfelek néhány változást már a november eleji újrainduláskor érezhetnek - mondta a Takarékbank elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. Az átalakulás 1,1 millió ügyfelelet és 750 fiókot, kirendeltséget érint, utóbbiakból közel 500 bankfiók lenne ideális Vida József szerint.

A takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként október 31-én a megmaradt 11 regionális takarékszövetkezet és két bank egyesül a Takarékbank Zrt.-ben, így létrejötn az ország ötödik legnagyobb bankja. Egy teljes szektor átalakítása zárul le, a pár évvel korábbi 120 takarékszövetkezetből egy országos univerzális bank jön létre. Az átalakulásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés