Előfizetői tartalom

Az MNB bejelentette: új fogyasztóbarát lakásbiztosítások jönnek Magyarországon

Portfolio
Új fogyasztóbarát termékkör jön a piacra, a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek után jövőre jönnek a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások – árulta el az MNB mai sajtóeseményén. A minősítésre a hazai biztosítók január 10-től pályázhatnak, az első ilyen termékek 2020 első negyedévében jöhetnek majd a piacra. Az ügyfelek átláthatóbb, egyszerűbb, rugalmasabb lakásbiztosításokra készülhetnek.

Kandrács Csaba, az MNB alelnöke jelentette be, hogy újabb fogyasztóbarát innovációt hoz ki a piacra az MNB, ennek újabb eleme a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás (MFO). A stabil, versengő és transzparens termékpaletta kialakítása volt mindig is a cél a pénzügyi piacon, ezt szolgálták az etikus biztosítások és a minősített fogyasztóbarát lakáshitel is, most pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés