Előfizetői tartalom

Gazdasági fordulatot sürget a K&H, bejelentést tett a bank

Elhúzódó kínai-amerikai konfliktust, tartósan alacsony hozamkörnyezetet és évente mintegy 6 forinttal dráguló eurót prognosztizál a K&H vezető elemzője. A bank átalakulást vár a kkv-szektorban, az évi 277 órát felemésztő adóadminisztrációt például a K&H szerint mielőbb radikálisan csökkenteni kell. A társaság kétnapos győri sajtóeseményén a kkv-szektor helyzetét és a bank vállalkozásoknak szóló programját is bemutatták, majd bejelentették: iparágfüggetlen inkubátorprogramjuk, a Start it @K&H a főváros után Győrben bővül tovább.

Fordulat kell a magyar gazdaságban Németh Dávid, a K&H vezető elemzője szerdán Győrben elmondta: 2018-hoz hasonlóan idén is a Távol-Kelettel versenyzünk 5% körüli gazdasági növekedésünkkel. A K&H által leginkább vizsgált globális jelenség a világkereskedelem alakulása.  A világkereskedelmi feszültségekre rövid távon csak átmeneti megoldás körvonalazódik, Kína...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés