Előfizetői tartalom

Egyelőre mégsem száll ki egymásból a CIG és az Opus

Portfolio
Visszavonta a CIG Pannónia holnapi rendkívüli közgyűlésének talán legfontosabb napirendi pontját a biztosító menedzsmentje. Egyelőre mégsem vásárolják vissza az Opus tulajdonában lévő részvényeiket és nem adják el Opus-részvényeiket: a CIG Pannónia és az Opus egyaránt arról tájékoztatott minket, hogy a tranzakcióról szóló tárgyalások még nem fejeződtek be.

A holnapi rendkívüli közgyűlésen így várhatóan csak a saját részvény vásárlására adott közgyűlési felhatalmazást módosítják, illetve felhatalmazzák a társaságot az alaptőke módosítására. Ezeknek várhatóan a tárgyalások sikeres lezárulása, vagyis az Opus-CIG tranzakció megvalósulása esetén lesz jelentőségük. A két társaságtól azt a tájékoztatást kaptuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés